Öncelikle merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve okuyan bir öğrenciyim , inşallah bu yaz hayalini kurduğum vosvosun anahtarını cebimde taşımak istiyorum ve bu Yüzden sizlerin bana bol bol yardımının dokunacağını düşünüyorum . Uzun zamandır araştırma yapıyorum ve edinebildiğim kadar bilgi teknik öğrenmeye çalışıyorum h. Bi cok forum ve topluluk yazılarını okudum genelde ilk kez vosvos kullanacak arkadaşların 1303/s 1974 modelini tercih etmesi isteniyor Parça Yakıt vs gibi nedenlerden dolayı . Ve bombe Camın daha Avantajlı OLDUĞUNU Söylüyorlar ben hiç vosvos direksiyonuna geçmediğim için fikrim yok bu konuda . Öğrenciyim dedim fakat aylık gelirim 1000tlyi biraz geçiyor yani cokta kısıtlı bi bütçem yok 15bine kadar çıkabilirim vosvos için . Fakat açıkcası ilk vosvosum olacağı için bu işten kazıklarımdan çürük araba almadan nasıl çıkacağımı bilmiyorum ne kadar okusam da araştırsam da pratikte bi vosvos motoruna bakmadım hiç veya kaportasını incelemedim yaklaşık 5 senedir araba kullanıyorum fakat aynı arabayı kullandığım için bilgimde ondan ibaret . Ankara'da yasıyorum ne benim ne de ailemden birinin vosvos hakkında bilgisi yok açıkcası tanıdık ustalar falanda yok , sanayiye meze olmakta istemiyoruz
herkes yaZmıs vosvos alırken mutlaka vosvostan anlayan biri ile gidin diye ben kiminle gideceğim
? Açıkcası en büyük korkum bu Ankara'da gerçekten düzgün bi usta bulup bulamamak . Gelelim vosvosumuza açıkcası ilk olacağı için baştan toplamak gibi bi amacım yok öncelik olarak toplanmış yürürü kaportası motoru elden geçmiş bi araç istiyorum 15bine kadar çıkabilirim dedim fakat niyetim 10bin civarında bulup döşeme jant lastik boya gibi klan kısımları tamamiyle kendi isteğime göre şekillendirmek . Bu fiyata böyle bi araba bulup sağlam ustalara ulaşmak mümkün mu ?
Okuyup cevap verme lütfunda bulunursanız minnettar Kalırım